Una bona manera de coneixer YogaLife

7 x 20€ descobreix-lo

Preus i Condicions

PLANS de suscripció

Desde 51,70€ al mes

tallers i cursos 

8 Profesors

+ 25 classes setmanals


Ens prenem la TEVA salut i seguretat molt seriosament i volem que el nostre personal i professors estiguin ben preparats per atendre correctament l'estudi.

Des de l’anunci de la pandemia sanitaria hem estat fent esforços per garantir la posada en pràctica de mesures i distàncies segures per mantenir la seguretat de clients i el nostre equip.


QUÈ FEM

El control sanitari per a  professors i representants del servei d’atenció al client és obligatori. Només s’admeten aquells que compleixin els requisits i segueixin les directrius de seguretat obligatòries. 

Si mostres cap signe de malaltia mentre estigueu presents a l’estudi (per exemple, tos) o no seguiu els nostres protocols de seguretat, us demanarem que marxeu. 

Capacitat reduïda

Es redueixen les capacitats de les classes per proporcionar l'espai necessari de 1,5 metres entre cada estora. Assegureu-vos que les vostres estores s'ajusten amb un marcador a l'estudi per mantenir la distància física assignada entre d'altres. La sala Sant Medir adment fins a 18 persones solsament i la sala Ghandi fins a 14 persones.

En fer la reserva a través de la App o de la web podreu veure la capacitat i el nombre de places reservades.

Procediments de neteja

Es netegen de forma regular i minuciosa les zones de tacte alt mitjançant un desinfectant de grau hospitalari que se sap que mata virus. Es desinfecten de forma regular totes les zones  que es toquen a sovint, com poms, panys, baranes, piques amb desinfectats després de cada classe. 

El gel hodroalcoholic de mà estarà disponible a l’hora d’entrar a l’estudi.

Protecció del personal

Les barreres de plexiglass s’han instalat a la recepció. A les zones comunitaries tothom ha de dur la mascareta. Hem revisat la formació en prevenció de riscos laborals i em actualitzat els coneixements de tots l'equip.

Serveis reduïts

  • Evitem utilitzar material compartits. En cas de fer servir el material del centre teniu la obligació de desinfecta-los segons el protocol fixat abans de tornar-los al seu lloc.  Si us plau, porteu-ne el vostre. 
  • Els espais de recepció,  dutxes, lavabos i vestidors  estaran disponibles amb aforament limitat. No estigueu més de 4 persones juntes en vestuaris i recepció.
  • Per a la pràctica d'Aero Yoga haureu de tenir el vostre propi Hammog. Podeu encarregar-lo al centre.

QUÈ NECESSITEM DE TU

Abans d’arribar a l’estudi

Complir els estàndards de cribratge de la salut.  Si us plau, abans de venir a l’estudi asegureu-vos de no tenir cap síntoma del coronavirus Covid19.

Equips de protecció personal, es a dir la mascareta de la cara ara són obligatoris a l’espai de l’estudi, però no es requereixen durant la vostra pràctica a la teva estora de ioga. 

Només reserva avançada:  Heu de registrar-vos prèviament a la classe en línia. Les reserves estan obertes 15 dies abans. Assegureu-vos de que la informació de facturació a la nova app és la correcta.

Política de cancel·lació actualitzada de la classe.  Ja que oferim places limitades per a la seva reserva, ara requerim que els clients cancel·lin les reserves que no poden assistir amb un mínim de 4 hores abans de l’inici de la classe. Si no s'asiteix a una classe reservada i es reinicideix en l'errada podrà aplicarse la política de restrcicions de reserves

Política actualitzada de llista d’espera.  Si al moment de fer la reserva la classe està plena pots inscriure't igualment i quedar a la llista d'espera. Les cancelacons obriran noves places que es comunicaran automaticament de forma inmediata per poder reservar i asistir a la classe.

VOLS SABER MÉS?

revisa aquest articles del blog

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
>